Bobbels

“Fay gaat op de trap zitten en haalt uit de rechtersteekzak een pen en uit de linker een lichtblauw blokje post-its. De pen is van het ziekenhuis waar ze haar operatie had en in de rechterbenedenhoek van de post-its prijkt het logo van de zorginstelling in de grote stad. Fay neemt overal gratis pennen mee. Je weet nooit wanneer je ze nodig hebt. Zoals nu. Ze communiceert al drie dagen met post-its. Het maakt haar bedachtzaam.”

De geweldige Writer’s Guide to the Galaxy heeft haar eigen magazine: The Galaxy Gazette. Ik sta in de eerste editie met mijn verhaal ‘Bobbels‘.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s